Udruga za promicanje inkluzije. Aktivna suradnja na provođenju roditeljske supervizije i na ostalim projektima.

Udruga Štagalj. Kao redovni gosti nastupamo na priredbama ovog endemskog okupljališta
Osnovna škola Ivan Benković Dugo Selo. U OŠ Ivan Benković proveli smo interakciju između osoba s intelektualnim teškoćama i onih bez. Ovakva međusobna druženja korisna su interakcija koja pozitivno djeluje na jedne i na druge.
Udruga UPIM. Od samog osnutka započeli smo suradnju s udrugom UPIM. Zadnja suradnja bila je promocija Bontona za bolje razumijevanje osoba s invaliditetom u školama Grada Dugog Sela, Općine Brckovljani i općine Rugvica.

Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom. Suradnjom na uspostavi narušenih prava udruge AmoReVera, postajemo suradnici na vračanju istih. Hvala još jednom Pravobraniteljstvu na bezrezervnoj podršci našem radu, našim ciljevima i našoj misiji !
Centar za rehabilitaciju Stančić. Kroz više vidova suradnje (Okrugli stolovi, predavanja, zajednički izleti, dočeci novih godina…) uključeni smo u deinstitucionalizaciju CZR Stančić. Kroz Klub Inkluzivnog prijateljstva aktivno surađujemo s Prvom službom stanovanja, gdje 20. korisnika redovito dolazi u Klub, gdje održavamo sastamke samozastupnika.

 

Tiflološki muzej. Suradnja na JA-Muzej-KOM Govorniku kojim je Tiflološki muzej postao jedan od prvih muzeja u Europi, pristupačan osobama koje ne govore.
Osnovna škola Rugvica, Rugvica. S Osnovnom školom Rugvica uspostavili smo suradnju prilikom predstavljanja Bontona obraćanja osobama s invaliditetom.
Zapazivši naš rad prof. Zoran Božičević predložio je da filmska grupa OŠ Rugvica snimi kratak film o radu i djelovanju Udruge AmoReVera. Tijekom svibnja realizirali smo spomenuti projekt i ostvarili još jedno prijateljstvo. Film će se prikazivati na natjecanju osnovnih škola Hrvatske u jesen 2013.