Ansambl narodnih plesova i pjesama LADO u najljepše godišnje doba dolazi nam u Dugo Selo, gdje će i održati humanitarni i reprezentativni koncert.

Ured predsjednika potvrdio je dolazak predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića. Predsjednik će se vrlo rado odazvati pozivu prisustvovanja humanitarnom koncertu ovisno o rasporedu državničkih obaveza toga dana.

Ovaj impresivni i nezaobilazni kulturni događaj održati će se 16. svibnja 2012. u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 20 sati.

Koncert je posvećen promicanju novog pristupa prema osobama s intelektualnim poteškoćama koji se temelje na poštivanju prirođenog ljudskog dostojanstva svakog čovjeka, baziranom na stvaranju uvjeta jednakih mogućnosti. Prihod od koncerta namijenjen je ciljevima Udruge AmoReVera.

Programima potpore želimo omogućiti stanovanje i pomoć za život u zajednici uz podršku, koji ljudima s invaliditetom daju stvarnu mogućnost izbora i načina života.

Zahvaljujemo Ansamblu narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO na odobrenom humanitarnom i reprezentativnom koncertu.

Izuzetno smo počašćeni Vašom odlukom i radujemo se Vašem skorom dolasku koji će upriličiti vrhunski kulturni događaj u našoj sredini.

Udruga AmoReVera