Pravne informacije i uvjeti korištenja

Svako korištenje stranice amorevera.hr (dalje u tekstu: “Stranica”) i sa njom povezanim servisima podliježe niže iznesenim uvjetima

Korištenje sadržaja
Sadržaj Stranice informativnog  je karaktera i nije prilagođen vašim osobnim potrebama. 

Autorska prava
AmoReVera polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Stranice, bez dozvole vlasnika autorskog prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Pravila prenošenja sadržaja
Prenošenje informacija dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 600 slovnih znakova, pri čemu je obavezno, na početku, unutar ili na kraju tekstualnog sadržaja izdvojit direktni link koji vodi na izvorni sadržaj, a koji omogućava otvaranje izvornog teksta u zasebnom prozoru web pretraživača, na domeni Stranice, ukoliko s AmoReVera nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima.

Zabranjeno je mijenjanje cjelovitog sadržaja ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja bez prethodnog pristanka Udruge AmoReVera.

Pravo na izmjene sadržaja
AmoReVera zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice
Ova Stranica sadrži linkove na druge web stranice na internetu nad kojima AmoReVera nema nikakvu kontrolu. AmoReVera ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Politika privatnosti i kolačići (eng. cookies)
Ova Stranica koristi kolačiće isključivo u svrhu pružanja boljeg korisničkog ugođaja. Amorevera.hr poštuje vašu privatnost. Za više informacije kliknite ovdje

Izmjene uvjeta korištenja
AmoReVera zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj internet stranici.

Ažurirano: 19. rujna 2019