Prije tjedan dana sklopljeni načelni dogovor o suradnji Udruge AmoReVera i Inkluzije Stančić, temeljen nedavnim zajedničkim sastankom s Fondacijom Otvoreno društvo Inicijative za mentalno zdravlje i Udrugom za promicanje inkluzije, ulazi u realizaciju.

Udruga AmoReVera osniva Klub Inkluzivnog prijateljstva. Kroz Klub želimo ostvariti, kako blisku međusobnu suradnju, tako suradnju i prijateljstvo s lokalnom zajednicom, gdje će i građani bez teškoća također biti članovi Kluba. Dakle, Klub je otvoren za sve ljude dobre volje kojim kroz suradnju i prijateljstvo, potičemo interakciju na nivou društvene zajednice i šire. Kroz različite oblike suradnje planiramo organizirati i radne posjete te izlete vlastitim autobusom.

Udruga AmoReVera također će ustupiti svoje slobodne termine osnivanju i radu Dnevnog Centra a sve u svrhu otvorenijeg  pristupa, racionalizacije i brže i kvalitetnije integacije osoba s intelektualnim i drugim teškoćama u društvo.
Sutra nam dolaze članovi Inkluzije Stančić kao rezultat nedavnih dogovora i suradnje na primjerima dobre prakse u zbližavanju interesa ljudi s intelektualnim i drugim teškoćama bliskih u lokalnoj sredini.
Dobrodošli !