Rad  AmoReVere na zalaganju za boljitak osoba s intelektualnim i drugim teškoćama prepoznat je od strane Instituta Otvoreno društvo i direktorice Open Society Mental Health Initiative Judith Klein.
Udruga AmoReVera jučer je potpisala s Institutom Otvoreno društvo Ugovor o financiranju projekta “Roditeljska supervizija i Klub inkluzivnog prijateljstva” vrijednosti 12.000 dolara.

Ponosni smo na ovo priznanje, kojim s dodatnim motivom i energijom pridonosimo stvaranju uvjeta za kvalitetan život i stanovanje u zajednici koje ljudima s intelektualnim i drugim teškoćama vraća dostojanstvo i pruža mogućnost izbora i načina života.

Potpisivanje Ugovora

Da podsjetimo, Institut Otvoreno društvo i Ministarstvo socijalne politike i mladih u svibnju su potpisali Ugovor o financiranju projekta “Transformacija Centra Stančić i Centra za rehabilitaciju Zagreb” vrijedan 3,5 milijuna dolara. Transformacija i deinstitucionalizacija domova socijalne skrbi jedan je od najvažnijih strateških ciljeva Ministarstva, kojim se žele poboljšati kvaliteta usluga i kvaliteta života osoba s intelektualnim teškoćama. Više …