Danas smo krenuli suradnjom s Prvom službom stanovanja CZR Stančić. Programom roditeljske supervizije posjetili smo stambenu zajednicu u I.G.Kovačića u Dugom Selu.
U novoj, velikoj kući zatekli smo i poznata lica a za prvi puta malo bolje ćemo vas upoznati sa našim novim domaćinima.
Gospođica Nada veoma voli pisati i vrijedno i vrlo predano radi u DM Drogerie markt-u u Dugom Selu,
dok gospođica Viktorija je iz zagrebačke Dubrave, inače veoma vrijedna skuhala nam je i poslužila kavu i pohvalila nam se je ručnim radovima. Malo se srami se slikati ali neizmjerno voli fotiće.
Gospodin Krešo, Dugoselac, stari je olimpijac sa paraolimpijskih igara i osvojenih pregršt medalja diljem svijeta. Inače je zaposlen u Osnovnoj školi Brckovljani a poslije posla odlazi dopratiti svoju kolegicu s posla u DM-u, sustanarku Nadu.
Gospodin Davor je Istrijan iz Pule koji često je u kontaktu sa svojom obitelji, bilo da on posjećuje Pulu ili njegovi dolaze ovdje. U mladosti je osobito volio dugu kosu i nogomet koji i danas redovito prati.
Gospodin Zlatko najstariji je član zajednice, rodom je iz Varaždina a njegov prijatelj Bruno rodom je iz Rijeke i veoma je druželjubiv a ima i simpatiju.
Gospodin Vinko ne govori pa nismo uspjeli saznati više o njemu, no, ono što nam je pokazao svojim slikarskim umijećem i zapažanjem fasciniralo nas je i rekli bi da se i ovdje rađa jedan “Ratko iz Udruge za promicanje inkluzije”. Knedlicu u grlu ostavila nam je njegova poruka skrivena u jednom crtežu.
Ovu druželjubivu zajednicu iz koje nas je ispratio naš Dugoselac, napustili smo nešto prije 18 sati.