Prije svega, i ovim putem shrvanoj obitelji izražavamo najiskreniju sućut!


Slučaj velike patnje obitelji odraslog mladića s autizmom iz Pule u ovoj zemlji a na olakšanje besramnom sustavu koji je sam sebi svrha je riješen.
Haris, sin majke, gospođe Elvire koja je zadnjih mjeseci na sve strane vapila, molila i tražila pomoć, utopio se je.
Adekvatna pomoć nije stigla! Osim floskula, lažnih obećanja, ovoj obitelji darežljivu pomoć pružili ste samo u izdašnom obliku psihofarmaka, kao jedino, trajno i konačno rješenje!
I uspjeli ste, jer ste sve ostalo ionako namijenili sebi!

– Sramimo se umjesto egoistične i nesavjesne struke, nepostojećeg sustava i kriminalaca koji su im zadnju kunu otimali.
– Sramimo se umjesto aktera nedavnog stavljanja u prvi plan rane dijagnostike i rane intervencije, gdje ste prioritetnu i goruću problematiku odraslih osoba s autizmom ignorirali i u potpunosti odbacili.
– Sramimo se jer glumite, varate i lažete Europu i kampanju AUTISM-EUROPE gdje je 2014. godina podrške odrasloj populaciji s autizmom, gdje se javno, besramno i cinički podsmjehujete!
– Sramimo se i umjesto svih vas koji primate redovitu, sigurnu i ne malu plaću da pomažete odraslim osobama s autizmom, dok desetljećima sjedite kao truli panjevi i čuvate vlastito dupe!
– Sramimo se i umjesto vas roditelja-“suradnika” koji ovakve ishode mirno gledate, trgujete svojim mizernim interesima ili pak žmirite na zlo
Sjetimo se samo euforično – podivljalog i na kraju opljačkanog humanitarnog koncerta, par dana nakon što je mladić, drugi u roku 8. mjeseci u Centru za autizam smrtno stradao a da nitko još ne ohlađeno njegovo tijelo nije niti spomenuo!
I nakon svega – ništa!
Osim kontinuiteta i pitanja!

Tko je sljedeći?