Uistinu je zanimljiv dio roditelja djece s teškoćama koji olako upadaju u kolektivnu paranoju, gdje uz medijski bačenu kost mjesecima žvaču, oštro napadaju i kroz medije se linčuje nekolicina roditelja koji su se upustili u sumnjive alternativne terapije sa djecom s autizmom.
 

U zadnje vrijeme opet se po “šmrc, brc” fb stranicama razvlače one nesretne mms kapi i cd protokol, jedna od tisuće hokus-pokus alternativa koje se nude izbezumljenim roditeljima u vrijeme dok oficijelna medicina i psihijatrija još uvijek tapka u potpunom mraku. Da, spominje se i jedna žena koja je u svijetu navodno umrla od tih mms kapi!?
S toliko žući napadati na roditelje koji su u svojoj tuzi i nemoći (koja često obitelji dovodi u bezizlazna stanja, gdje iste i pucaju k’o kameni brusevi a djeca s autizmom završavaju na najtežim odjelima psihijatrije jer centar za njihova krizna stanja u Hrvatskoj odavno više ne postoji pošto je smatran nepotrebnim, pa su ga pametnjakovići prije puno godina sramotno ukinuli) pribjegli “terapijama” tih malih prevaranata, dok u isto vrijeme roditelji s početka priče, ti žestoki kritičari lobotomiziraju vlastitu djecu izuzetno opasnim i kud i kamo ne istraženijim psihoaktivnim supstancama od čijih nuspojava SVAKI DAN i u Hrvatskoj UMIRU LJUDI!
 
Dakle, smrt u “blagoslovu” oficijelne struke pod mentorstvom velikih … farmaceutskih kompanija ne predstavlja problem! Što više, ona je dopuštena jer se dragi roditelji na tu poraznu i blisku činjenicu nikad nisu pobunili!
 
Nikad ne reci nikad jer dok od vas svi dižu ruke, velike su oči kojima se izlaz traži a kada najčešće ipak srce odlučuje …
Jedino što sigurno o autizmu znademo je – da gotovo ništa ne znamo!
 
Evo malo literature …