Pomezite ovom malom “pizza majstoru” da odabere sastojke za picu po redoslijedu i u kratkom vremenu. Koristite klik mišem.

Pomozite Aniki u ovoj avanturi kroz zemlju čudesa. Daleko od stvarnosti u ovom mistićnom svijetu upoznati ćete znatiželjne duhove i čudna stvorenja. Ovo je avantura puna iznenađenja i šarma. Pomozite Aniki u istraživanju ovih šarolikih krajolika, te da se na kraju vrati svojoj voljenoj obitelji. Koristite klik miša.

Pomozite ovom malom Astronautu da se penje na više razine zadataka. Koristite strelice za smjerove kretanja Astronauta.

Kao što mala djeca kažu da su bebe donijele rode, uključite se i vi u proizvodnju beba i dostavu u kuće. Koristite klik miša.

U ovoj zabavnoj igrici u restoranu trebate napraviti razne pripreme jele i pića za 25 gostiju. Klikom miša postavljajte namirnice po željama pojedinih gostiju.

Vrlo zgodna igrica kojom povezujete tri zaredom balona iste boje i na taj način vrfačate balone i odgađate njihov odlazak u rupu. Pokretom miša usmjerujete gdje će balon biti ispucan a klikom ga ispucavate.

Pomozite ovom malom izviđaću koji jako voli prirodu da isproba svoje nove odore. Koristite klik miša.

Pomozite čarobnjakuXX

Gađajte balone u prvim redovima iste boje po tri. Ne dozvolite da se sve popuni balonima. Pomicanjem miša usmjerujete gdje će balon biti ispucan a klikom ga ispucavate.

Prodajete hamburgere. Gledajte želje kupaca i po njima slažite hamburgere. Zadovoljni kupci odlaze a drugi gladni dolaze.

Napravite ukusni božićni puding. Koristite miš u ovoj igrici.

Pomozite svojim kupcima da pronađu potrebne predmete za ukrašavanje za Badnjak. Zatim to naplatite. Koristite miš u ovoj igrici

Iznenadite Djeda Mraza i prekrasno ukrasite božićno drvce. Koristite miš u ovoj igrici.

Ukrasite još jedno božićno drvce. Koristite miš za ukrašavanje.