Roditeljskom supervizijom u Prvoj službi stanovanja CZR Stančić posjetili smo stambenu jedinicu u D. Domjanića I u Dugom Selu.
Ovu jednu izuzetno mobilnu stambenu zajednicu, (makar nisu svi jednako pokretni) često možete susresti u šetnji Dugim Selom, trgovačkim centrima, na koncertima ili raznim drugim događanjima koja ne propuštaju.

Gospođica Nada nezamjenjivom ženskom rukom daje znani doprinos u kući, dok gospodin Blaško, Mladen i Jura svojski se trude i pomažu. Prilično ravnopravna raspodjela u kuhinji izgleda ovako, dok jedan voli kuhati juhu, drugima polaze za rukom grah ili pečenje kolača… Naravno, ako nešto zapne, viši asistent je pri ruci da ne trpi proizvodnja.
Ostale kućanske poslove također rade svi a podijelili su ih opet prema prirođenom afinitetu ili sposobnost obavljanja istih.
Gospodin Mladen posebno široko je informiran a naročito ga zanimaju automobili. Oduševilo ga je kad smo u razgovoru došli do električnog automobila u koji se ulazi invalidskim kolicima i iz njih se upravlja istim a koji se u razvijenim zemljama već uveliko koristi.