Donacije umjesto poklona

Godina je puna sretnih događanja. Tako i treba biti!

Rođendani, imendani, godišnjice, vjenčanja ili blagdani kao Uskrs ili Božić uvijek nas dovode pred isto pitanje: što mogu nekome još kupiti? Ali i onaj koji prima poklon često zaključi: Pa ja imam sve!

Za to postoji izvrsno rješenje

Ako vam je za sreću dosta da imate zadovoljne goste, zamolite ih odmah u pozivnici da umjesto poklona daruju u dobrotvorne svrhe ljudima kojima je to potrebno za život. Tako darujete ljudima sa intelektualnim i komunikacijskim poteškoćama a njihovim obiteljima dajete šansu za bolju budućnost! A i vaši gosti će imati brigu manje.
Ako želite pomoći, tako da se odreknete poklona i darujete u dobrotvorne svrhe, stojimo Vam rado s informativnim materijalom, kao i savjetima na raspolaganju.

Što trebate učiniti?

Najbolje je da zamolite vaše goste da daruju pod određenim sloganom, kao npr. „za rođendan Ivanu Kovaču“, da na njegov bankovni račun u ime dobrotvorne svrhe uplate svotu novca. Mi ćemo Vas nakon toga, ukoliko želite informirati o daljnjem  tijeku dobrotvornog darovanja i o ishodu, a poslat ćemo vam i listu svih darovatelja i darovateljica. Svi darovatelji koji prilikom uplate napišu svoju adresu dobivaju automatski potvrdu primitka dara.

Ukoliko želite sami skupljati  na licu mjesta donacije, rado ćemo vam stavit našu „darovatelj kasicu“ na raspolaganje. Molimo vas da nakon toga sav skupljeni novac prebacite na naš zajednički račun. Od nas ćete odmah dobiti potvrdu za poreznu upravu (ministarstvo financija).

Godina je puna radosnih prigoda da učinite dobru stvar

Rođendani, imendani, vjenčanja, obljetnice ili blagdani kao što su Uskrs i Božić prigoda su da umjesto često nepotrebnih ili brzo propadajućih poklona u čast drage Vam osobe uplatite namijenjen iznos i obavijestite nas o tekstu čestitke. Pomogli ste najosjetljiviju populaciju našeg društva. Mi ćemo poslati našu prigodnu čestitku sa sadržajem Vašeg teksta u ime Vas, dragoj Vam osobi. Veliko Vam hvala, učinili ste dva dobra djela.

Svi donatori koji nam se obrate s punom adresom, njihova imena/nazive objaviti ćemo na našoj Internet stranici.

Uplate u dobrotvorne svrhe omogućuju Vam porezne olakšice.